| Tartışma Alanı - Türk Bu bölümde Perfect World hakkında istediğiniz konuda bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Oyununuzun ilk başlarında bu bölüm her türlü tartışmanın merkezi olarak görev alacaktır. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mrb sayın admin :
ben ve benim gibi bir çok kişi closed betaya başlamak istiyor ama Reciprocal link ekleyen kullanıcalara key verilecegi yazıyor sadece siz daha iyi bilirsiniz ama karşılıklı link eklemek icin google a Perfectword yazıp önümüze geln sitelri ekleyemiyoz.. sitenin bize ait olması gerek en azındanki Reciprocal yapabilelim..Klan ve Hayranlar için Closed Beta Teklifi konusunda closed betaya daha fazla oyuncu davet etmek istediginizi söylüyorsunuz ama her klanın yada her hayranın kendine ait bir sitesi yok malesef ![]()
Last edited by HanCock; 09-22-2008 at 02:06 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nasıl yani o kadar bekledikten sonra pw closed betada oynayamayacak mıyız?
GM Redshark lütfen ilgilenin.. |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
nasıl yapılıyor bu işlem
ben kendi sitemi fan site kısmına kayıt etmek istemiştim ama bu zımbırtı yüzünden yapamamıştım ![]() ekleme: bu işlemi yaptıktan sonra 10 tane key im olacak ben şahsen cb de oynamayı düşünmüyorum isteyenlere verebilirim bu keyleri Last edited by yaman01; 09-22-2008 at 05:45 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Quote:
Buradan URL kısmına kendi banneri ekledigin sitenin Urlsini yazcak ve PW kategorisi sececekksin 2. aşamada senden Reciprocal Link URL isteyecek burayada bannerin bulundugu sayfa adresini gireceksin.. işlem bukadar..
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
yaman eger yapabilirsen ben key in birine talibim PM yoluyla iletirsen çok makbule gecer
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Şu bedava site açılabilen sitelerden açtım bir tane. İşlemi o site üzerinde gerçekleştirdim bir sorun olmadı eklendi fansite bölümüne ama PW ile ilgili olan tek şey sadece bannerlar
![]()
|
||||
|
||||
|
Quote:
Hayırlı olsun![]()
| Tags |
| link, reciprocal, url |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |