| Tartışma Alanı - Türk Bu bölümde Perfect World hakkında istediğiniz konuda bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Oyununuzun ilk başlarında bu bölüm her türlü tartışmanın merkezi olarak görev alacaktır. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ben 2048 kullanıom 100-150kb/sn
![]()
Ben Ölümsüzüm Çünkü Öldüğümde Orda Olmicam NOT:Kimse Hiçbir Yorumumdan Lutfen Alınmasın Aldırmasın NOT2:TAKLİTlerimden Sakının ORJİNAL Daima Daha iyidir Çin Malı Dante Almayın Bozuk Çıkabilir Bozuk Çıkan Cehhenem Aletlerinden Dante Limited A:Ş sorumlu Deyildir |
|
|
||||
|
||||
|
Please DO NOT post the CB client link in public.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
yayınlamak neden yasak bilen warmi?
Ben Ölümsüzüm Çünkü Öldüğümde Orda Olmicam NOT:Kimse Hiçbir Yorumumdan Lutfen Alınmasın Aldırmasın NOT2:TAKLİTlerimden Sakının ORJİNAL Daima Daha iyidir Çin Malı Dante Almayın Bozuk Çıkabilir Bozuk Çıkan Cehhenem Aletlerinden Dante Limited A:Ş sorumlu Deyildir |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm enteresan XD
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
en terasan oyuna entarasan forum en tarasan foruma en terasan kural
![]()
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gürültü, iste, kuru, oluyor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|